Menu
Eten wat de pot schaft
Diner
4 gangen 55,-
5 gangen 65,- Let op: op vrijdag- en zaterdagavond serveren wij enkel ons 5 gangen menu
Oesters met citroen en sjalotazijn 4,50 p/st
Lunch
3 gangen 44,- voor – hoofd – zoet
3 gangen 48,- voor – tussen – hoofd
4 gangen 55,-
5 gangen 65,-
Tafelwater 2,50 pp
(onbeperkt gekoeld en gefilterd plat of bruisend kraanwater, waarvan 0,50 cent naar de Made Blue Foundation gaat)
Wij koken mee met de seizoenen en jij eet wat de pot schaft, echter zijn er een paar uitzonderingen waar wij aan kunnen voldoen.
Eet je vegetarisch? Heb je last van een allergie? Ben je zwanger (hoera!)? Geef het door bij je reservering en wij houden er rekening mee!
Let op!
We koken helaas niet veganistisch en ook geen menu’s voor een keto-dieet. De volgende allergenen zijn helaas niet mogelijk: ui, knoflook, koemelk.