Menu

Het lunchmenu op zaterdag en zondag is te bestellen tussen 12-14 uur en je kunt blijven zitten tot 16 uur.
Het dinermenu is in de verschillende shifts te bestellen tussen 17-22 uur.

Menu du chef
Vegetarisch mogelijk

Lunch

Oesters 3,50 p/st met citroen en sjalotazijn

3 gangen (voor-hoofd-dessert) 38,-

4 gangen (voor-tussen-hoofd-dessert) 44,-

 

Diner

Oesters 3,50 p/st met citroen en sjalotazijn

4 gangen (voor-tussengerecht-hoofdgerecht-dessert) 44,-

5 gangen (voor-tussengerecht-tussengerecht-hoofdgerecht-dessert) 50,-

 

Wijnarrangement
Glas 6,50
Bob-glas 3,50
Fles 32,5

Glas Cremant 7,-
Huiswijn glas 4,50
Huiswijn fles 22,50

Huisgemaakte limonades 4,- (met plat of bruiswater)
Tafelwater 1,50 pp (onbeperkt gekoeld en gefilterd plat of bruisend kraanwater, waarvan 0,50 cent naar de Made Blue Foundation gaat)

Allergenen graag bij uw reservering doorgeven.
Graag serveren we per tafel hetzelfde aantal gangen.

 

Klik hier om te reserveren