Menu

 

Eten wat de pot schaft

Diner
4 gangen  55,-
5 gangen 64,- Let op: op vrijdag- en zaterdagavond serveren wij enkel ons 5 gangen menu
Oesters met citroen en sjalotazijn 4,- p/st

Lunch
3 gangen 41,- voor – hoofd – zoet
3 gangen 45,- voor – tussen – hoofd
4 gangen 55,-
5 gangen 64,-

Tafelwater 2,50 pp (onbeperkt gekoeld en gefilterd plat of bruisend kraanwater, waarvan 0,50 cent naar de Made Blue Foundation gaat)

Wij koken mee met de seizoenen en jij eet wat de pot schaft, echter zijn er een paar uitzonderingen waar wij aan kunnen voldoen. We koken niet veganistisch.

Eet je vegetarisch? Heb je last van een allergie? Ben je zwanger (hoera!)? Geef het door bij je reservering en wij houden er rekening mee!

Let op: we serveren per tafel hetzelfde aantal gangen.

 

Klik hier om te reserveren