Aanbetaling
We werken met een aanbetaling. Zie het als het kopen van een ticket voor een film of mooie voorstelling. De aanbetaling van €25 per persoon zal in mindering worden gebracht op uw rekening. Voor speciale weken, dagen of avonden (kerst, valentijn etc.) werken we met een andere aanbetaling. In dat geval zal het de prijs van het menu zijn. Groepen kunnen bij ons terecht, wanneer het niet mogelijk is om een aanbetaling te doen (om wat voor reden dan ook) hebben wij het recht om de menuprijs á €60,- in rekening te brengen in het geval van een ‘no-show’.

Annuleren
U kunt tot 24:00 uur (middernacht) op de dag voorafgaand aan uw reservering annuleren. Dus: als u op vrijdag niet meer kunt komen, kunt u annuleren tot donderdag 24.00. Als u op zaterdag niet meer kunt komen, kunt u annuleren tot vrijdag 24:00 uur. U kunt via de link in uw aanvraagmail annuleren of ons mailen op hallo@dematroosenhetmeisje.nl. U kunt niet telefonisch annuleren. Na 24.00 uur kunt u alleen via mail annuleren en wordt er geen restitutie meer verleend.

Restitutie
Bij annulering van een reservering met aanbetaling wordt deze binnen 3 werkdagen teruggestort. Wanneer er na 24:00 uur op de dag voorafgaand aan de reservering wordt geannuleerd, wordt er geen restitutie meer verleend.

Voorwaarden
– de reservering is pas definitief na bevestiging van onze kant.
– de aanbetaling per persoon zal in mindering worden gebracht op uw rekening.
– restitutie is mogelijk tot 24:00 uur op de dag voorafgaand aan uw reservering.
– restitutie uiterlijk in drie werkdagen.